Moji igrači su spremni da umru za Atletiko i mene

0

Beta/AP/A.K.

Dijego vodi svoje ratnike na "Santijago Bernabeu": Čolo Simeone, trofejni trener Atletika

 

"Znamo da smo slabiji od Reala ili Barselone, ali samo zbog igrača koje oni imaju. Dobra je stvar da sami znamo ko smo i koliko možemo jer onog dana kad umislimo da smo najbolji oni će nas razbiti s četiri ili pet golova razlike", rekao je trener Atletico Madrida Dijego Simeone u intervjuu za "Kanal plus" uoči meča sa Realom.

"Znam da će moji igrači odigrati dobro, spremni su poginuti za mene i Atletiko. Ne boje se smrti. Imam sjajne momke u timu, znam da će uspeti jer su borci", uveren je Simeone.

Argentinac je rekao kako mu nije važno da ekipa igra lep i dopadljiv fudbal, važna je samo pobeda. "Svi vole da imaju loptu u nogama, što veći posed tokom utakmice. Ali ja ne. Mislim da se zbog toga protivnička ekipa oseća priajtnije, pa je mogućnost iznenađenja veća i realnija", kaže "Čolo".

Simeone je na klupi Atletika do 2011. godine, a osvojio je Primeru, Ligu Evrope, Kup kralja, Super kup Evrope i Španije, a prošle sezonu je "jorgandžije" dva minuta delila od pehara Lige šampiona, ali je gradski rival bio srećniji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here