commons.wikimedia/Dmitry A. Mottl

Crnogorska aviokompanija Montenegro erlajns saopštila je danas da za sada nema povratnu informaciju kada će avioni nacionalnog avio-prevoznika moći ponovo da sleću na aerodrom u Beogradu, jer je to odluka vazduhoplovnih vlasti Srbije.

U crnogorskoj kompaniji ističu da se intenzivno obavlja komunikacija između nadležnih institucija da se ovo pitanje što pre reši jer je to linija izuzetno značajna za kompaniju, prenosi podgorički portal CdM.

– Ali, ne samo za nas. Veoma i višeznačno je važna i za Er Srbiju. I oni su jednako kao i mi, zainteresovani za obnovu letenja. U ovoj situaciji zajedno trpimo veliku štetu, koja se dnevno ozbiljno uvećava jer sada ulazimo u period najfrekventnijeg saobraćanja, koji smo zajedno čekali cele godine – navode u kompaniji.

Nakon odluke crnogorske vlade da otvori granice za ulazak državljana iz devet zemalja ali ne i za građane Srbije, Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije je 26. maja doneo recipročnu meru kojom je zabranio sletanje aviona Montenegro Erlajnsa na beogradski aerodorom “Nikola Tesla”.

7 COMMENTS

  1. Znači Milogor Erlajns traži da njihovi avioni lete Beograd Podgorica i da Milogorci mogu da se šetkaju gore dole kao neki težki šmekeri a Srbi nemogu ni u Crkvu u Milogoriju. Kakvi dozvolit, još 10 godina zabranit.

  2. Da nam još donesu Corone iz njohove Corona free zemlje. Milo je ponajmanje gospodin, pre da ide prefiks Don….. a i cela istina o njemu će uskoro biti obelodanjena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here