Argentinski teniser Huan Martin del Potro u subotu će u Barseloni ponovo biti podvrgnut operaciji kolena.

Malerozni teniser ponovo je polomio čašicu kolena i to na meču na turniru u Kvinsu, a doktori su odlučili da je operativni zahvat najbolje rešenje.

Del Potro je rešio da se putem društvenih medija obrati svojim navijačima kao i svima koji su mu poslali reči podrške u još jednom teškom trenutku u inače povredama obeleženoj karijeri.

Zdravo svima, želim da vam kažem, kao što možda već znate, ponovo sam doživeo frakturu desne čašice kolena. Posle pregleda i razgovora sa doktorima, savetovali su mi operaciju kao najbolje moguće rešenje. Pitao sam ih za najbolju opciju, ne samo kada je tenis u pitanju, a oni su mi rekli da to bez ikakve sumnje mora da se operiše – rekao je Argentinac.

On je rekao da nije siguran da li će uopšte više moći da igra tenis.

– Podvrgnuću se zahvatu u subotu u Barseloni. Kao što možete da pretpostavite ovo je težak trenutak, tužno je što ponovo moram da prolazim kroz isto, nisam očekivao tako nešto, ali dobro… Sutra je operacija, ne mogu da kažem ništa više od ovoga i ne znam šta će se dalje događati. Nadam se da će oporavak teći dobro, da će moje koleno da se rehabilituje. Da li je taj meč bio poslednji u mojoj karijeri, ja to sada ne znam. Tokom oporavka moći ću čiste glave da razmislim dobro o svemu i znaću da li će moje telo moći da podnese napore kasnije. Hteo sam sa vama da podelim informacije vezane za operaciju, hvala na podršci, snazi i ljubavi koje mi šaljete, hvala vam od srca – poručio je šampion US Opena iz 2009.

On je u karijeri odvojio ukupno 22 titule, a trenutno je na 12. mestu na ATP listi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here