Imamo formiranu ekipu i nije nam imperativ dovođenje igrača, ali želimo da se pojačamo za narednu sezonu, jer nam je obaveza da svake godine budemo sve jači, izjavio je sportski direktor FK Crvene zvezde Mitar Mrkela.

– Razgovaramo sa nekoliko igrača koji nastupaju na poziciji špica i levog beka. Ne mogu da govorimo o tome koliko je blizu da se ti dolasci realizuju. Verujem da jesu, međutim u fudbalu se nikad ne zna, tek je početak prelaznog roka, tačnije nije ni počeo, pocinje 1. jula…Uvek je u ovom periodu najteže dovesti kvalitetnog igrača, sada su svi najskuplji i svi podižu cene, kasnije to ide mnogo lakše. Nadam se da ćemo te pregovere koje smo započeli sprovesti uspešno i da ćemo u bliskoj buducnosti, nadam se u narednih sedam dana imati neke odgovore. Radi se o strancima na obe pozicije – rekao je Mrkela novinarima na početku priprema za novu sezonu.

Mrkela se dotakao i odlaska Nemanje Milunovića iz kluba.

– Mi smo na tu poziciju doveli Aleksandra Dragovića, mislim da on jako kvalitetno rešenje i sa nama je ponovo Srđan Babić. Želeli smo da zadržimo Milunovića, odigrao je sjajnu sezonu, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom koju je dobio – zaključio je Mrkela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here