Gelor Kanga ostaje u Crvenoj zvezdi i sve dalje spekulacije na ovu temu doživljavamo kao pokušaj destabilizacije kluba, izjavio je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Kanga je nedavno, posle utakmice u Liberecu, imao verbalni sukob sa trenerom Dejanom Stankovićem i klub se oglasio saopštenjem da sigurno ostaje i da će biti kažnjen prema pravilniku.

U međuvremenu, pojedini mediji ponovo su objavili da je Stanković “precrtao” Kangu i da je reprezentativac Gabona na izlaznim vratima kluba.

– Povodom novih napisa da Kanga napušta Crvenu zvezdu, želim još jednom da ponovim da on neće napustiti naš klub. Klub se već jednom zvanično oglasio po tom pitanju i jasno rekao da će Kanga biti kažnjen u skladu sa klupskim pravilnikom, ali da njegov ostanak u Zvezdi nije sporan. Kanga nam je potreban kao igrač za sve velike izazove koji su pred nama. Razgovarali smo sa njim i boriće se za mesto u timu i to svi zvezdaši treba da znaju. Sve dalje spekulacije na ovu temu doživljavamo kao pokušaj destabilizacije našeg kluba – istakao je Mrkela u izjavi dostavljenoj medijima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here