Foto: MN Press
Mitar Mrkela

Poslednjih dana veliku pažnju sportske javnosti privukla je vest da Milan Borjan želi da ode iz Crvene zvezde, a konačno je stigao i demant od strane sportskog direktora kluba, Mitra Mrkele, koji je rekao da golman ove zime neće promeniti sredinu.

Borjan je bio jasan povodom želje za transferom, ali je u razgovoru za “Objektiv”, Mitar Mrkela otkrio da do toga neće doći, te da su sukobi u klubu sasvim normalna stvar.

– Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu, da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspeh. To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Setite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati.

– Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje u Crvenoj zvezdi. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač – stavio je Mrkela tačku na ovu priču – istakao je Mitar Mrkela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here