Pevačici je ulazak u sedmu deceniju čestitao veliki broj kolega, koji su zajedno sa slavljenicom pevali velike hitove tokom cele proslave.

Ana Bekuta organizovala je veliku žurku povodom jubilarnog 60. rođendana. Najveseliji na slavlju bio je njen izabranik Milutin Mrkonjić.

– Osećam se dobro i smatram da su godine samo broj.

Ana je ipak prokomentarisala šta misli da nije u skladu sa njenim godinama.

– Mislim da je neprimereno da nosim miniće i degutantno da se oblačim – izjavila je Bekuta.

Sa druge strane, sa prvim danima leta Mrka i Ana podvrgli su se čelendžu ko će više smršati. Do sada smo imali prilike da vidimo kako je Ana skinula skoro dvanaest kilograma, kako je jednom prilikom izjavila, ali nas je zanimalo ko je više uspeo da skine kilograma.

– Želim još pet kilograma da smršam. Milutin je u našoj borbi ko će pre da smrša pobedio, naravno jer je imao više kilograma za skidanje – kroz smeh je otkrila Ana.

Na slavlju je pevačica blistala u roze haljini, a među zvanicama su bili: Dijana Đoković, Saša Popović sa suprugom Suzanom, Aco Pejović, Viki Miljković, Sanja Kužet, Mlađan Dinkić, Viktor Živojinović i mnogi drugi.

Od izabranika poklon od 2.700 evra

– Dobila sam narukvicu od Milutina – izjavila je Ana i pokazala nakit poznatog švajcarskog brenda, čija cena je oko 2.700 evra

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here