Ž. Tomić - Vesti
Tatjana Gojković-Žeželj (u sredini), Miloš Biković i Miodrag Radonjić, na otvaranju poslovnice MTEL Austrije

MTEL Austria otvorio je, uz prisustvo glumaca iz filma “Ubrzanje” Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića, kao i producentkinje Tatjane Gojković-Žeželj, svoju petu poslovnicu u Beču.

Nova poslovnica kompanije MTEL Austria se nalazi u ulici Thaliastrasse 19 (Ottakring), a svi zainteresovani mogu dobiti detaljne informacije o svim paketima koje nudi naš mobilni operator na austrijskom tržištu, ali mogu i zaključiti ugovor za najpovoljnije usluge, posebno kada je reč o korišćenju bez naplate rominga prilikom boravka u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, ali i celoj Evropskoj uniji.

Veliko interesovanje na otvaranju nove poslovnice

Takođe, kako je istakao šef poslovnice Duško Janković, moguće je sklopiti i ugovor za kablovsku televiziju preko interneta sa TV kanalima sa područja bivše Jugoslavije, uz eksluzivne programe i videoteku preko koje se mogu gledati hit domaće serije i filmove, a od skoro i film “Toma” o životu legende srpske estrade Tomi Zdravkoviću.

Duško Janković, šef poslovnice

Među filmovima u videoteci je i film “Južni vetar”, prvi deo filma “Ubrzanje” koji je počeo da se prikazuje u bioskopima u Austriji. Inače, Telekom Srbija, majka firma MTEL Austria, pomogla je snimanje filma “Ubrzanje”.

Producentkinja “Ubrzanja” Tatjana Gojković-Žeželj, kaže da je Telekom Srbija dugogodišnji partner, koji filmu daje dodatnu vidljivost kroz svoje kanale, pre svega u dijaspori. Rekla je da je Telekom Srbija unapredila ceo projekat svojim ulaskom kao koproducent i najavila da će nakon filma uslediti i serija.

Tatjana Gojković-Žeželj, producentkinja filma “Ubrzanje”

Brojni posetioci na otvaranju petog MTEL Austria šopa imali su priliku da porazgovaraju i slikaju se sa glavnim protagonistima filma, koji su u Beču boravili i povodom početka njegove projekcije.

Ako do sada niste stigli da pogledate film “Ubrzanje”, termine projekcija potražite ovde, a sve informacije o paketima i tarifama MTEL Austria potražite na njihovom sajtu ili direktno u poslovnicama.

Poslovnica MTEL Austria na adresi Thaliastrasse 19 (Beč)

Dobrodošli u MTEL Austria!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here