Vesti – Z.Mirković
Moderna poslovnica MTEL-a u najvećem bečkom tržnom centru Donau Zentrum

MTEL Austria, kao kompanija koja se trudi da svakodnevno bude što bliža i dostupnija svima koji žele da postanu korisnici širokog spektra usluga koje nudi, nastoji da širi mrežu svojih poslovnica.

U skladu sa svojom vizijom “Bliže kući”, kompanija kontinuirano radi na unapređenju ponude i na tome da olakša svim sadašnjim i budućim korisnicima da nabave pripejd kartice, zaključe postpejd ugovore ili izaberu neki od TV paketa, za što češću i bolju vezu sa maticom.

Usluge MTEL Austrije dostupne su u MTEL Austria prodajnim mestima, kao i prodajnim mestima ovlašćenih distributera, a svi zainteresovani postpejd ugovore mogu da zaključe i u “Hartlauer” prodajnim objektima, kao i putem interneta – koristeći MTEL Austria Web Shop.

MTEL Austria Prepaid kartice mogu se kupiti na više od 6.000 prodajnih mesta, te dopuniti na više od 12.000 prodajnih objekata širom Austrije.

Svoje poslovnice MTEL ima u Beču, ali i u Gracu, Lincu i Salcburgu

Poslovnice u kojima možete realizovati sve MTEL usluge su:

MTEL Shop, Mariahilfer Straße 103/8, 1060 Wien

MTEL Shop, Triester Straße 7/5, 1100 Wien

MTEL Shop, Hessenplatz 13, 4020 Linz

MTEL Shop, Münzgrabenstraße 36, 8010 Graz

MTEL Shop, Alpenstraße 114, Shopping Arena, 5020 Salzburg

MTEL Shop, Lugner City, 1150 Wien

MTEL Shop, Thaliastraße 120-122, 1160 Wien

MTEL Shop, Donau Zentrum, Wagramer Straße 81, 1220 Wien

Upravo je svečanim otvaranjem nove poslovnice u poznatom tržnom centru Donau Zentrum u Beču, MTEL Austrija ispratila prošlu godinu i ušla u 2021. godinu sa ciljem da nastavi tradiciju pružanja najpovoljnijih usluga kada je reč o mobilnoj telefoniji, internet i TV paketima.

Takođe, među partnerima i prodajnim mestima na kojima se mogu nađi SIM kartice su: Lidl, Penny, Merkur, Adeg, Mpreis, Billa, filijale Libro, Pagro, Hartlauer, ali i benzinske pumpe: OMV, Shell, Eni, Turmol, BP.

SIM kartice se mogu naći i u pojedinim Tabak trafikama.

Veliki broj prodajnih mesta u Austriji još više je približio MTEL usluge korisnicima, što je velika prednost za korisnike posebno u vreme pandemije koronavirusa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here