www.mtel.at
Tvoj svet

MTEL Austria stalno ima nove akcije kojim izlazi u susret željama svojih korisnika, a maj je proglasio mesecom sniženih cena mobilnih telefona.

Najbolji operator za korišćenje u Austriji i na Zapadnom Balkanu po posebno niskim cenama nudi telefone koji ispunjavaju sve želje korisnika.

Tako su po sniženoj ceni u maju u ponudi uređaji Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A51 i za ljubitelje iOS operativnog sistema telefon iPhone SE.

Telefoni za poželeti!

U paketu Servus Plus S, uređaj Samsung Galaxy A21s sa tarifom je samo 23,90 evra mesečno. Ovaj uređaj ima 3 GB RAM memorije, internu memoriju od 32 GB, a eksterna po izboru može biti čak do 516 GB. Glavna kamera je 48 MP, sekundarna 13 MP, a litijum-polimer baterija ima kapacitet od 5.000 mAh.

Uređaj Samsung Galaxy A51 u ponudi je u crnoj boji. U paketu Servus Plus M mesečna cena  je 33,90 evra, što znači da je ovaj telefon gratis, uz tarifu Servus Plus M. Ovaj model za ljubitelje slikanja ima glavnu kameru od 48 MP i sekundarnu od 32 MP.

Galaxy A21s i A51 u ponudi po sniženoj ceni!

Po sniženoj ceni, u istom paketu Servus Plus M, za ljubitelje Apple uređaja u ponudi je iPhone SE sa internom memorijom od 64 GB. Uređaj se nudi u dve varijante sa belom i crnom maskom, po izboru, a mesečni paket (uređaj+tarifa) je 36,90 evra.

Ova akcija važi do kraja maja ove godine ili do isteka zaliha.

Ponuđeni Samsungovi telefoni su uređaji sa izuzetnom memorijom i odličnim kamerama koje imaju i po 48 megapiksela rezoluciju.

Na drugoj strani iPhone je mobilni telefon za sve one koji su navikli na iOS operativni sistem, sa odličnom prepoznatljivom konfiguracijom.

Uz sve to MTEL Austria je poznat i po jedinstvenim tarifama koje omogućavaju besplatan roming u EU, ali pre svega u otadžbini – Srbiji, BiH, i Crnoj Gori.

Požurite!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here