MTEL Global

Nova era digitalizacije donela je i brojne novine u oblasti televizije, te već neko vreme postoji više načina da se prati omiljeni tv program. Najpopularniji je sigurno gledanje preko STB uređaja (tv risiver) preko interneta, kao što nudi MTEL kompanija.

Dok je ranije gledanje televizije bilo moguće samo na jednom mestu, uz antenu, kako za satelitske, tako i zemaljske frekvencije, sada postoji mogućnost da se na svakom mestu, bez dodatne opreme, samo uz internet, prati sve što se požel

i.To posebno olakšava život naših građana u dijaspori, koji su, kako bi gledali programe iz domovine, morali da ulože novac u posebnu opremu i da traže dozvole od nadležnih organa i vlasnika zgrada da je ugrade.
U mnogo slučajeva njihova molba je odbijena uz obrazloženje da bi satelitska antena kvarila izgled zgrade, ili uz neki drugi izgovor koji bi ih sprečavao u gledanju programa na maternjem jeziku.

Od kada je uvedena mogućnost gledanja OTT TV-a tj. televizije preko interneta rešeni su njihovi problemi, jer priključenje na internet ne zahteva nikakve dozvole.
Ujedno to je najlakši put za gledanje televizijskih programa iz domovine, jer ne zahteva dodatno tehničko znanje, a postoje dve opcije.

Prva opcija je preko STB uređaja malih dimenzija, koji se lako instalira i koristi, a preko TV-a se dobija kvalitetna slika i zvuk.

Druga opcija je preko aplikacije na Smart TV uređajima, tabletu ili smart telefonu. Preuzimanjem MTEL TV aplikacije na svoj smart telefon korisnik ima mogućnost da gleda tv program bilo kad i bilo gde preko svog mobilnog telefona.

Moguće je koristiti istovremeno obe opcije. MTEL TV usluga je pouzdana a tv kanali se emituju u potpunosti legalno, jer MTEL kompanija poseduje ugovore sa tv kućama čije kanale reemituje. Podsećamo da korišćenje piratskih usluga sa sobom može doneti gubitak novca, a u najgorem slučaju i sudski proces sa skupim novčanim kaznama.

Double Star paket

U MTEL TV ponudi korisnicima su na raspolaganju tri varijante paketa: Standard, Star i Video klub.

Standard paketi obezbeđuju omiljene ex-YU TV kanale i radio stanice, sa mogućnošću korišćenja usluge na do četiri uređaja odjednom i premotavanjem TV sadržaja do 7 dana unazad pa korisnik ne mora da planira svoje vreme na osnovu emitovanja omiljenog sadržaja, već samo na osnovu slobodnog vremena koje ima.

Star paketi uz standardnu ponudu uključuju i domaće hit serije visoke produkcije o kojima svi pričaju.

Video Klub paket namenjen je ljubiteljima serija i filmova kojima nije potreban Live TV, odnosno gledanje TV kanala. Za korišćenje Video klub paketa nije neophodno da korisnik bude pretplaćen na paket sa Live TV programom već je dovoljno da samo instalira MTEL TV aplikaciju i aktivira paket.

U obilju ponude preporuka je Double Star paket, koji u ponudi ima: 250+ ex-YU kanala, 30+ HD kanala, kanale za odrasle, 300+ radio stanica, domaće serije, ex-YU filmove, a moguće je gledanje programa do 7 dana unazad uz obezbeđen pristup do šest uređaja i istovremeno gledanje na dva uređaja. Za ovaj paket važi akcija i povoljnosti za pretplatu na 12 i 24 meseca. Ukoliko se odlučite za pretplatu na 12 ili 24 meseca, STB uređaj dobijate po ceni od samo 1,20 EUR.

Za više informacija posetite sajt www.mtel.global ili pozovite MTEL Korisničku podršku koja je dostupna 24/7/365.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here