365 dana zabave, smeha i uživanja

Izbor nelegalnih provajdera IPTV servisa samo na prvi pogled može da donese uštedu, jer za malu nadoknadu, uz veliki broj kanala, dobijate i veliki broj problema.

Neretko paketi ilegalnih provajdera zapravo troše veliku količinu interneta, usluga je loša, slika “koči”, a nisu retke ni zloupotrebe, pa će vas na kraju naizgled jeftiniji izbor, koštati znatno skuplje – i novaca, i živaca, i vremena.

Kompanija “Vebrut” (Webroot), koja pruža sigurnost na internetu za preko 286 miliona korisnika vršila je istraživanja tokom velikog fudbalskog vikenda u Evropi. Tada su fudbalski navijači pokušavali da nađu TV kanale preko kojih mogu besplatno da gledaju međunarodne lige i utakmice. Kompanija je otkrila da je 92 posto ilegalnih veb lokacija za striming koje se koriste za piratizaciju sportskih sadržaja, tokom istog vikenda promovisalo niz prevara u vezi sa bitkoinima i mobilnim aplikacijama u cilju prikupljanja finansijskih podataka korisnika.

Preko softvera, sajber kriminalci su mogli uticati na rezultate pretrage korisnika i koristiti obaveštenja da ih “bombarduju” džank sadržajem, prevarama i eksplicitnim sadržajem. Isti slučaj je bio i sa korisnicima mobilnih uređaja koji su bili izloženi riziku od niza sajber pretnji, uključujući lažne i zlonamerne mobilne aplikacije.

Na Dalekom Istoku, singapurski operator StarHub u borbu protiv piraterije krenuo je sa ponudom besplatnih servisa korisnicima koji prelaze na legalno korišćenje usluge. Takođe, korisnici su u obavezi da u prodavnicama StarHub-a predaju svoje piratske uređaje, koje će ova kompanija da prosledi na reciklažu. Ovo je dobar primer društveno-odgovornog poslovanja, brige o potrošačima i zaštiti životne sredine.

Međutim, izbor pouzdanog i sigurnog provajdera za sve vas koji živite u inostranstvu a želite da gledate ex-YU TV kanale ne mora da bude težak – dovoljno je samo da se odlučite za MTEL TV.

MTEL TV je najstabilnija OTT TV platforma u vlasništvu kompanije MTEL Global, članice grupacije Telekom Srbija, najvećeg telekomunikacionog operatora na Balkanu.

Tehnička podrška dostupna 24 časa, sedam dana u nedelji, vrhunski kvalitet usluge, ekskluzivna prava prenosa i popularni ex-YU kanali , sve to vas čeka ukoliko se opredelite za uslugu MTEL TV.

Na jednom mestu, za sve naše ljude u dijaspori u ponudi je više od 270 kanala, nacionalnih i regionalnih, od kojih je čak 70 TV kanala ekskluzivno dostupno samo na MTEL TV-u.
Za filmofile i ljubitelje serija, MTEL TV nudi Video klub sa najpopularnijim domaćim filmovima i serijama, kvalitetnu, pouzdanu i sigurnu uslugu po sjajnoj ceni.
U ponudi MTEL TV-a su tri paketa: Single, Double ili Max, a za izbor Double i Max paketa obezbeđen je BESPLATAN Video klub.

Dodatno, do 31.08.2021. godine važe dve akcije: Plati 2, gledaj 4 meseca i Plati 6, gledaj 12 meseci.

MTEL TV usluga pokreće se jednostavno – izaberete MTEL TV aplikaciju ili MTEL box, ili obe opcije istovremeno. Uz MTEL TV aplikaciju gledate omiljeni sadržaj preko Smart TV-a ili Apple TV-a, tableta ili telefona, a ukoliko ne posedujete Smart TV, iskoristite MTEL box i povežite ga na bilo koji TV uređaj.

Izbor sigurne i kvalitetne usluge kod legalnog provajdera sprečava nerviranje i glavobolju.
U to su se uverile hiljade zadovoljnih korisnika MTEL TV usluge, a pravo vreme je da se uverite i vi.

Dobrodošli u 365 dana zabave, smeha i uživanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here