Mudrinski napustio Grojter

0

Napustio Grojter: Ognjen Mudrinski
 

Ognjen Mudrinski više nije igrač Grojtera i slobodan je u izboru nove sredine!

To je epilog dogovora srpskog napadača i čelnika kluba. Ugovor je sporazumno raskinut i Mudrinski je u prelaznom roku dobio odrešene ruke da pronađe novi angažman.

 

Iako je nedavno bio strelac za Grojter u Kupu Nemačke, Mudrinski nije bio zadovoljan minutažom i činjenicom da nije prvi izbor trenera Kramera, pa je raskid ugovora bio jedino rešenje. Razlaz sa srpskim golgeterom je potvrdio i prvi čovek kluba.

“Ognjen je radio veoma naporno i pošteno se trudio da dobije priliku. Nažalost, planovi i očekivanja nam se ne podudaraju. S obzirom na aktuelnu situaciju i klupsku perspektivu došli smo u situaciju da smo morali da se raziđemo. Ognjenu želimo sve najbolje i da nađe klub u kojem će imati veću minutažu”, rekao je predsednik Grojtera, Helmut Hek.

 

Mudrinski je prošlog leta potpisao za Grojter dok su popularni "detelinari" bili članovi Bundeslige i od tada je upisao 16 prvenstvenih mečeva i postigao četiri gola. Prelazni rok u najjačim evropskim ligama se završava naredne nedelje, ali pošto je sobodan igrač, Mudrinski može i posle završetka fudbalske pijace da potpiše ugovor sa nekim zainteresovanim klubom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here