Murinjo: Bili bismo mrtvi da smo doveli Šoa

0

Počeo sa "igricama": Žoze Murinjo
 

Mančester junajted i Čelzi su želeli da dovedu Luka Šoa, a mladi levi bek je na kraju završio na Old Trafordu, uprkos tome što je iz šireg Londona, i što cela njegova porodica navija za klub sa Stamford Bridža.

 

Crveni đavoli su Sautemptonu za 19-godišnjeg fudbalera dali 34.000.000 evra, a Šo nedeljno dobija oko 165.000 evra. Žoze Murinjo je rekao da su Plavci mogli da potpišu ugovor sa mladim Englezom, ali da je on jednostavno tražio previše novca.
"Da smo platili 19-godišnjem dečaku ono što nam je bilo traženo – bili bismo mrtvi. Ubili bismo stabilnost finansijskog fer pleja i ubili bismo stabilnost u našoj svlačionici. Jer kada platiš toliko 19-godišnjeg klinca – dobrog igrača, fantastičnog igrača, ali kada daš tu sumu novca, sledećeg dana ćeš imati igrače na vratima. Oni bi rekli ’kako je moguće da sam ja odigrao 200 utakmica za klub, osvojio ono i ovo, a 19-godišnjak dođe i dobije više novca od mene“, rekao je Murinjo.

 

On je ipak pokušao da se ogradi, onako „murinjovski“ i rekao da neće da komentariše drugi klub.
"Ne kritikujem drugi klub što su to platili. Oni mogu da plate koliko žele. Ja nemam komentar o tom, ali za moj klub bi to bilo negativno, naročito kada nas je Filipe Luis mnogo jeftinije izašao“, rekao je Specijalni.

 

Luj van Gal je čuo Murinjov komentar, ali je rekao da će direktno popričati sa njim o tome, a ne preko medija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here