Murinjo: Moj gest pogrešno protumačen

0

Shvaćen on pogrešno ili ne, disciplinska komisija italijanske lige kaznila je Murinja sa tri utakmice suspenzije i 40.000 evra jer je Portugalac na subotnjoj utakmici protiv Sampdorije visoko podigao prekrštene ruke kao da je vezan lisicama, aludirajući da se u Italiji oseća kao zatvorenik.

 

Utakmica je završena bez pobednika (0:0), a sudija Paolo Taljavento je u prvom poluvremenu isključio igrače Intera Valtera Samjuela i Ivana Kordobu, a zatim i Murinja.

 

Inter se žali na kaznu

Inter je naveo da će se žaliti i na kaznu od dva meča neigranja za Estebana Kambijasa i Sulija Muntarija.
"Inter će uložiti žalbu na odluku o suspenziji trenera Žoze Murinja i igrača Estebana Kambijasa i Salija Muntarija", saopštio je milanski klub.

"Taj gest je pogrešno protumačen i nije imao nikakve veze sa sudijom. Morinjo je u stvari hteo da kaže: ‘Mogu da me uhapse i odvedu, ali moj tim je jak i pobediće bez obzira na sve, čak i kada igra sa devet igrača’", rekao je Murinjov portparol Eladio Parameš agenciji ANSA.

 

Parameš je ponovio da Murinjo nikada ne bi preuzeo ekipu Napolija, pošto je predsednik tog kluba Auelio De Lorentis ranije izajvio da ne bi želeo Portugalca u klubu.

 

"Hose nikada ne bi radio za njega, ni za sav novac ovoga sveta. U stvari, De Lorentis nema dovoljno novca kojim bi mogao da plati Morinjovo dostojanstvo".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here