Tanjug
Portugalski trener se nije snašao na ledu

Portugalski trener imao peh na hokejaškom meču u Moskvi pošto mu je ukazana čast da baci pak.

 

Prvi put u svojoj karijeri proslavljeni trener Žoze Murinjo (56) nije bio zvezda fudbalskog polja već ledene hokejaške ploče. Portugalski stručnjak, koji je donedavno bio na klupi engleskog velikana Mančester junajteda, bio je gost Avangarda iz Omska. Ukazana mu je čast da na led moskovske dvorane pusti pak u duelu domaćina s timom SKA iz Sankt Peterburga u Kontinentalnoj hokejaškoj ligi, međunarodnom takmičenju u kojem učestvuju i timovi iz nekih drugih bivših sovjetskih republika, ali i iz Slovačke, Finske i čak Kine.

Pošto je to i učinio između štapova dva kapitena, Murinjo je krenuo nazad u gledalište, ali je već prvi njegov korak bio koban. Čim je zgazio na crveni tepih, tepih je na ledu krenuo napred, a za njim i Portugalac. Treptaj oka kasnije našao se leđima na ledenoj ploči.

Ko god da je ikada pao na ledu, njemu to nije smešno. Sva je sreća da se Murinjo nije povredio. Poštujući njegovo ime, zvanični sajt Lige je uklonio sve video-priloge o njegovom pehu.

Jesenas, dolazeći na utakmicu Lige nacija u fudbalu između Engleske i Španije na Vembliju, Murinjo je neoprezno pao i u predvorju stadiona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here