Muškarci iskreno o oralnom seksu: Ovo obožavaju

0

nuttyay.blogspot.com
Maštovite žene svakome mogu da udovolje
 

* Volim kada moja devojka drži testise u rukama dok mi pruža oralni seks i igra se sa njima. Istovremeni dodiri penisa i testisa čini užitak jačim, obožavam to. (Jovan, 30)

* Jedan od najboljih osećaja na svetu je kada mi devojka pruži masažu zadnjice. Dok se spušta dole. Njene ruke često završe na mojoj zadnjici, a ja se osećam kao da je to najbolji dan ikada. (Stefan, 28)

* Moja devojka voli da me zadirkuje pre nego što mi pruži oralni seks. Jednom me je postavila da ležim na leđima, smestila se kod mojih kolena i samo zurila u moj penis oko 30 sekundi sigurno, a onda se spustila dole i samo lagano izdisala vazduh oko njega. Nije ga dodirnula sigurno više od minut. To isčekivanje me oduševljeva, jer je kasnije osećaj mnogo intenzivniji. (Damir, 27)

* Jedna od devojaka sa kojom sam izlazio je dodirivala sebe dok je meni pružala oralni seks. Taj pogled me je palio mnogo više od toga da je vidim kako zadovoljava mene. (Andrej, 30)

* Živim sa svojom devojkom i jedan dan mi je poslala poruku da me pita kada ću da stignem kući s posla. Kada sam stigao, ona me je čekala u seksi donjem vešu, bukvalno uvukla u kuću, strgla pantalone i bacila me na krevet. To je bukvalno bio najbolji trenutak ikada. (Boris, 31)

* Možda će zvučati čudno, ali moja devojka tokom oralnog seksa voli da učini potez kao da stavlja karmin sa mojim penisom. To je neki poseban osećaj i volim svaki put kada to uradi. (Marko, 25)

* Volim kada je vidim kako uživa u tome što radi. Ona pokazuje entuzijazam oko pružanja oralnog seksa, a to me čini napaljenijim, daje osećaj poželjnosti kakav nikada ranije nisam osetio i želju da joj vratim trostruko. (Dejan, 23)

* Ponekad se moja devojka zaustavi u sred čina i postavi mi pitanje šta želim da uradi sledeće. Kul deo je što ona zapravo zna šta treba da uradi, ali ipak za svaku slučaj proveri da li postoji neka specijana želja. Ta želja da me učini zadovoljnim je nešto zbog čega želim da je zadovoljim još više čak i posle njenog orgazma. (Mateja, 33)

* Obično ne volim kada devojka koristi zube, bolno je. Međutim, sjajno je kada to radi super nežno. Moja devojka istovremeno i gricka i liže, što je iznenađujuće sjajno. (Nikola, 33)

* Moja devojka i ja se trudimo da često isprobavamo nove stvari i otkrivamo šta nam prija. Pre nekoliko nedelja smo probali da ona u ustima drži neko vreme kockicu leda, a zatim se spusti dole. Neverovatno iskustvo. (Veljko, 29)

* Imao sam veoma važan sastanak ujutru i sa svojom devojkom sam pričao o tome te večeri. Rano ujutru, ona me je probudila iznenadnim oralnim seksom. To me je definitivno ubacilo u sjajno raspoloženje, i rasturio sam na tom sastanku. (Đorđe, 29)

* Unutrašnja strana mojih butina je veoma osetljiva. A moja devojka voli da vodi računa o tome, pa se jedan dan desi da dobijem masažu, a sledećeg da se zaustavi tokom oralnos seksa i počne da ih ljubi. Dok se vrati do penisa, ja sam toliko uzbuđen da mogu da doživim orgazam za dve sekunde. (Vuk, 29)

* Volim kada moja devojka lagano povuče moje testise tačno pre nego što ću da doživim orgazam. On je tada mnogo intenzivniji. (Aleksandar, 24)

* Jednom se desilo da je devojka sa kojom sam se zabavljao jezikom pritisnula sam vrh mog penisa. Nikada ranije nisam mislio da to može da bude izvedeno uopšte. Sjajno. (Andrija, 26)

A šta vi volite?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here