pixabay.com

Brak je jedna od najvećih avantura koje dvoje ljudi može doživeti u životu. Svi brakovi započinju s najboljim namerama, međutim, često se dogodi da bračni život ne pruži partneru ono što je očekivao i čemu se nadao.

Sudeći prema horoskopu, muškarci rođeni u znaku Vodolije najskloniji su razvodu braka.

Razlog tomu ne leži u neverstvu, nego u njihovoj želji za slobodom i samostalnošću.

Naime, prijateljstvo i ljubav su Vodoliji jednako važni. Ponekad znaju da idealizuju partnera, ali uglavnom su racionalni. U vezu ulažu puno i stalno je obogaćuju novinama. Nisu sentimentalni ni lažljivi u odnosu, ali više vole prijateljstvo od trajnih i obavezujućih zajednica.

Često se teško odlučuju na brak. Nisu suviše strastveni i ne vole da se predaju do kraja. Očekuju da im partner ugađa i da misli na njihov način. Ne očekujte mirnu i glatku vezu s Vodolijom. U početku ćete biti obasipani pažnjom, ali čim ushićenje prođe, bićete otpušteni bez ceremonija, osim ako ste dovoljno pametni da ljubav pretvorite u prijateljstvo.

Iako im bračna veza ne odgovara, oni se ipak trajno vezuju, ali tada zahtevaju punu slobodu. Vrlo su tolerantni prema bračnom partneru, ali ako im sputava ono najvažnije – slobodu, Vodolije će se odlučiti za razvod bez puno razmišljanja.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime