Youtube/TV HAPPY
Goca Tržan

Pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković već neko vreme snimaju sopstveni rijaliti program “Moj savršeni brak” gde čitava javnost može da vidi kako njih dvoje funkcionišu, ali pored toga, par otkriva i do sada nepoznate detalje o sebi.

Tako je ovog puta Raša iznenadio svojim priznanjem.

– Imao sam ideju da sa svojim drugom snimam filmove za odrasle. Gordana me ne podržava, iako ja ne bih imao ništa sa tim ženama – rekao je Raša, pa dodao:

– Smatram da čovek nije loš ako ima tu želju. Kod nas je sigurno to krivično delo, ali ja bih samo voleo da produciram sve to – izjavio je Raša.

Inače pevačica je godinama u braku sa bubnjarom, a nedavno je za domaće medije otkrila i neke negativne strane o svom suprugu.

– Svi misle da je meni u braku super, a mene Raša “maltretira”! Ponaša se kao deda od 70 godina, dečko je hipohondar – rekla je Goca.

Prema njenim rečima, Raša zna da bude jako naporan, te da joj je “jezivo sa njim”.

– Stalno mu nešto fali, ujede ga komarac, on kuka kao neko dete. Sam sebi prepisuje lekove u apoteci, to je nepodnošljivo. Traži mi da mu spremam ovo i ono, ma strašno koliko ume da bude naporan i težak. Te boli ga ovde, te probada onde… Verujte mi, nekad mi je jezivo sa njim – ispričala je Tržan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here