RTRS

Pripadnici Policijske stanice Srbac u Republici Srpskoj uhapsili su Mileta Kovačevića (24) iz tog grada zbog sumnje da je prethodne noći na svadbi upucao muzičara Dragoslava Bučića (32) iz Loznice.

Portparol PU Gradiška Vesna Vučić je rekla da je uhapšeni M.K. osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti. Nakon ranjavanja državljanin Srbije je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske na lečenje, piše portal Srpska info.

– Policijskoj stanici Srbac je u 2.15 sati prijavljeno da je u prostorije zdravstvene ustanove u toj opštini dovezena osoba sa povredama leve natkolenice koje je zadobila od vatrenog oružja. Policija je po prijavi utvrdila da postoje osnovi sumnje da je M.K. iz Srpca u mestu Povelič upotrebom vatrenog oružja naneo povrede toj osobi – pojasnila je Vučićeva.

Kovačević je prema nezvaničnim informacijama Srne bio na svadbi i posle završenog veselja ispred svoje kuće uzeo sačmaru da ispali koji metak. Zbog nestručnog rukovanja umesto u vazduh Kovačević je hitac ispalio u pravcu šatora gde su sedili muzičari i tom prilikom Bučić je ranjen u nogu, navodi portal Srpska info.

O ovom događaju obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv Kovačevića dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here