Na Beka pucao amater” – “Izjava za umirivanje javnosti

0

To što napad (na Beka) liči na amaterizam ne znači da je amaterski, tvrdi kriminolog
 

"Ovo sa opušcima podseća na neke druge priče o opušcima, pa onda priče da li su doneti ili nisu. To ne drži vodu. Šta god da uradi policija, da uhapsi te smešne napadače ili diletante, kako su ih unapred nazvali, nije rešenje slučaja", rekao je Nikollić i ocenio da je osim hapšenja veoma važno da se otkrije ko je naručilac i šta je pozadina napada.

 

"Svim krugovima, gde se kreću stranke, političari, biznismeni, to  je glavna tema. Taj ko je to uradio, već je postigao cilj. Mi smo opet one parije, oni grozni Srbi. Ko će s takvima da sarađuje i pravi biznis", kazao je Nikolić i naveo da pozadina ubistva premijera  Zorana Đinđića još nije rasvetljena i izrazio bojazan da će isto biti s pokušajem ubistva
Milana Beka.

 

Nikolić je kazao da kada bude skinut DNK sa opušaka koji su pronađeni na mestu gde je pucano na Beka može da se desi da počinioci nisu u bazi podataka u Srbiji.

"Inostrane policije, bez obzira na bilateralne sporazume, neće da vam pošalju ako imaju interesa da vam ne pošalju taj DNK, naročito neke surevnjive policije u regionu", dodao je Nikolić.

 

Slučaj Beko: Novi dokazi i svedoci

 

Stefanović: Ima određenih pomaka u istrazi o napadu na Beka

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da ima određenih pomaka u istrazi protiv odgovornih za napad na biznismena Milana Beka. Stefanović je rekao da se do kraja dana očekuje završetak forenzičke analize i da očekuje nove pravce istrage.

 

"Očekujem da se potvrdi ono što smo tvrdili, a u vezi sa sumnjama da to delo nije izvršio profesionalac", rekao je Stefanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here