Na Jelenića i Bozoljca uplaćeno 2 miliona evra

0

"Večernji list" piše da je sredinom drugog seta Jelenić zatražio lekarsku pomoć zbog grčeva i bio je na rubu predaje. Hrvat je dobio prethodni set, a u tom trenutku na najpopularnijoj kladionici za klađenje uživo "Betfer" koeficient na pobedu Jelenića skočio je na neverovatnih 100, a na Bozoljca se spustio na minimalnih 1,01.

Na kraju je Jelenić ipak pobedio, a Bozoljac je izgubio četiri gema za redom uz nekoliko dvostrukih servis grešaka.

 

Kod mnogih je taj momenat izazvao sumnju, a "promet" na tom meču na "Betferu" bio je veći od dva miliona evra.

 

Na turniru u Zagrebu prošle godine izbila je velika afera nakon pobede Hrvata Veića nad Argentincem Kanjazom, a na tom meču uplate su prelazile cifru od čak 16 miliona evra, što je višestruko veća uplata od prosečnih na slične mečeve.

 

Poznato je i da je neimenovana osoba pretila direktoru turnira Branimiru Horvatu, navodno zbog velikog novca koji je izgubila na nekom meču.

 

"Sumnje su neutemeljene…gledao sam meč i Bozoljcu se samo stegla ruka kada je video da može da pobedi, a i teže je igrati protiv igrača za koga smatrate da je povređen. Što se tiče tih pretnji, ja sam sve prijavio policiji, a Interpol je kasnije rekao da situacija nije opasna po mene, iako mi nije bilo svejedno u tim trenucima", izjavio je Horvat.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here