Instagram
David i Dejan Dragojević

Do dolaska Nove godine ostalo je još samo nekoliko dana, a David Dragojević odlučio je da uputi novogodišnji poklon bratu Dejanu, koji trenutno boravi na rijaliti imanju u Šimanovcima.

Dejan već godinama nije u dobrim odnosima sa bratom Davidom i majkom Biljanom, zbog njihovog navodnog ne prihvatanja njegove ljubavne veze i braka sa Dalilom.

Pošto je Dalila tokom pete sezone rijaliti programa “Zadruga” javno prevarila supruga sa Filipom Carem usledio je njihov razvod. Međutim, nakon što ju je Car ostavio Dalila i Dejan su se pomirili.

Turbulentan odnos bračnog para jako je uznemirio Davida, koji sve vreme bratu pruža podršku nadajući se da će se pomiriti.

Dragojević je za svog mlađeg brata pripremio paketić za Novu godinu i svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram pokazao čime planira da ga iznenadi.

Mnoštvo kesa i kutija punih garderobe i slatkiša spremni su za “najluđu” noć u godini, a da li će se Davidov trud isplatiti i da li će doći do pomirenja posvađane braće ostaje da se vidi u danima koji dolaze.

– Dekijev paketić – napisao je Dragojević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here