Na ponos zemljaka

0

SJAJNA BRAĆA: Mića i Sima Ilić
 

– Mi smo svet u malom jer osim sa naših balkanskih prostora, članovi su iz Kine, Indije, Brazila, Pakistana, Francuske, Italije u kojoj smo, takođe, ove godine imali veoma dobar rezultat – ističe "portparol" Sima.

– Mi smo velika družina koja se okuplja u Balstalu svakog ponedeljka i srede od 18 do 19 sati za decu i za odrasle u istima danima, ali od 19 do 21 sat.

– Za vreme treninga sala je ispunjena znojem, radošću, željom da se svaki pojedinac što više nametne strogom, ali pravednom treneru Simi – objašnjava dve godine mlađi (23) Mićo.

Mićo kaže da je u Novom Sadu dvorana Spens bila ispunjena do poslednjeg mesta, a najdraži gledaoci njemu i Simi bili su deda, roditelji, stričevi i ujaci koji su stigli iz "zemlje satova i čokolada" i Republike Srpske.

– Svi koji žele da nauče karate veštine, da se druže i putuju po svetu, predlažemo da ponedeljkom i sredom dođu i najpre pogledaju nekoliko puta kako vodimo treninge, kako je sport uvek u prvom planu – jasni su braća Sima i Mića Ilić, ponos karate sporta i našeg roda u Švajcarskoj.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here