Demokratska Crna Gora objavila je danas video snimak za koji tvrde da je dokaz da je “sve organizacije od komitskih do Građanske inicijative (GI) 21. maj formirala Demokratska partija socijalista (DPS)”.

– Konstantno smo na javnoj političkoj sceni tvrdili da su sve organizacije od komitskih do GI 21. maj, organizacije koje je formirao DPS lično. Evo i dokaza za to – poručile su Demokrate uz video koji su objavile na svojoj Fejsbuk stranici.

Na video snimku se vidi da u jednom lokalu na Cetinju za istim stolom sede predsednik Saveta GI 21. maj Miodrag Živković, programski koordinator GI 21. maj Rade Bojović, član Saveta GI 21. maj Dragan Ivančević, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak, episkop Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) Boris. Autor snimka je koordinator za dijasporu GI 21. maj Izudin Gušmirović.

Tom stolu u jednom trenutku prilazi poslanik DPS i funkcioner te partije Nikola Janović, koji je bio i ministar sporta u bivšoj Vladi Duška Markovića (DPS).

Na video snimku se vidi i da za stolom pored sede predsjednik Crne Gore i lider DPS Milo Đukanović sa suprugom Lidijom i sinom Blažom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here