Na sudu zaprosila dečka kog je pokušala da ubije, on pristao!

0

Miroslava se na suđenju krila od medija
 

Miroslava Šetkova odgovara pred sudom za pokušaj ubistva zato što je u svađi ovog leta u svom stanu u Hradecu Kralove napala nožem svog dečka i ubola ga najmanje 12 puta. Pošto je jednim od udaraca probila i pluća muškarac je napad preživeo samo zahvaljujući tome što je uspeo da pozove hitnu pomoć, posle čega je podvrgnut komplikovanoj operaciji.

 

Šetkova je u juče na ročištu, međutim, sve zapanjila kada se odrekla svog prava da se izjasni o svedočenju žrtve i umesto toga ga pred svima zaprosila a on je pristao.

"Ne krivim je, želim da se oženim njome. Tada sam malo popio i bio ljubomoran pa sam je isprovocirao. Zato više neću tako da pijem. Popijem najviše dva piva", kazao je za današnje Pravo budući mladoženja.

 

Verzija koju su sada predstavili sudu bila je drugačija od prvog saslušanja u policiji, kada je optužena navela da je htela da ga izbaci iz svog stana i zapretila da će ga ubosti nožem ako ne ode, a on je isprovocirao sa "čik probaj".

 

Šetkova kao otežavajuću okolnost ima i to što je već osuđivana uslovno zato što je svojevremeno pijana napala jednu ženu i nanela joj ozbiljne povrede.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here