Ž. M.
Mina Lazarević i Nada Blam na sceni

Udruženje srpskih lekara i stomatologa u Švajcarskoj je u Cirihu organizovalo pozorišnu predstavu i svečanu večeru za svoje članove i goste.

Pred punom salom Nada Blam i Mina Lazarević su briljantno odigrale “Crveni šešir”, komediju sa primesama drame koja je nastala na osnovu istinite priče o dvema poznatim srpskim glumicama.

Zadovoljna publika ih je nagradila frenetičnim aplauzom. Posle večere je Mina Lazarević izvela svoj program sa puno energije i divno otpevanih pesama. Iako je bila ponoć, publika je ostala da se zabavlja uz muziku i ples sve do dva sata posle ponoći.

Dr Maja Kapor i bračni par, dr Verica i Boris Durmišević, veoma su zadovoljni predstavama i čitavom atmosferom cele večeri. Dr Svetlana Kolaković i Blagica Šerer su takođe oduševljene predstavom i ističu da rado dolaze na sve večeri koje Udruženje srpskih lekara organizuje. Dve koleginice, diplomirane farmaceutkinje, Katarina Boni i Maja Simić, pohvalile su nastup glumica i kažu da su uživale ove večeri.

Dr Milorad Pribaković, predsednik Udruženja srpskih lekara i stomatologa, zahvalio je glumicama i publici na divnoj večeri i pozvao ih na sledeće druženje 14. marta 2020.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime