Španski as se plasirao u četvrtfinale Ju-Es opena pošto je u četvrtom kolu savladao Hrvata Marina Čilića sa 6:3, 3:6, 6:1, 6:2.

Rafael Nadal, drugi “reket” sveta, glavni pretendent na presto Flašing Medouza, koji je upražnjen posle iznuđene odluke Novaka Đokovića da zbog povrede ramena preda meč četvrtog kola Švajcarcu Stenu Vavrinki, osvrnuo se na zvižduke našem asu na stadionu “Artur Eš”.

– Naravno da Đoković nije zaslužio tako nešto. On je super atleta i ako je predao, znači da zaista nije mogao više da nastavi. Njemu je mnogo bolnije sve to nego bilo kome. Propustio je priliku da posle Vimbldona osvoji još jedan grend slem trofej, na podlozi koju voli. Bila je to velika šansa za njega.

Nadal će u četvrtfinalu igrati s Argentincem Dijegom Švarcmanom koji je izbacio Nemca Aleksandra Zvereva s 3:6, 6:2, 6:4, 6:3.

U toj polovini žreba par je i Mateo Beretini (Italija) – Gael Monfis (Francuska). U dojučerašnjem Đokovićevom delu to su Vavrinka – Danil Medvedev (Rusija) i Rodžer Federer (Švajcarska) – Grigor Dimitrov (Bugarska).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here