EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Nekadašnji trener i stric Rafaela Nadala, Toni, smatra da oporavak njegovog sinovca teče dobro, da terapija funkcioniše. On smatra da će Rafael biti jedan od favorita na predstojećem Vimbldonu, iako je glavni favorit i dalje Novak Đoković.

Španski teniser se posle osvojenog Rolan Garosa posvetio lečenju stopala, kaкo bi bio spreman za prestižni turnir.

– Rafa je dobro, lečenje funkcioniše. Prilično je srećan i mi smo svi uvereni da stvari idu dobro. Mislim da će biti jedan od favorita, čak i ako je glavni favorit i dalje Đoković, ali morate pripaziti i na Beretinija i Hurkača. Ako Rafa bude imao sreće da prođe prvu nedelju, biće konkurentan u drugoj – rekao je 61-godišnji Nadal.

Rafael Nadal se već nedelju dana nalazi u Londonu, gde se na travnatom terenu sprema za učešće na Vimbldonu u miru i tišini.

Turnir u Vimbldonu počinje u ponedeljak 27. juna.

2 COMMENTS

  1. U pravu je, sve se radi da Nadal pobedi. Od marketinga, do Nadalove ahilove pete (glumac), do davanje strateških izjava, zbuniti protivnika da promaši strategiju. A on izadje na teren, izmlati ih sve (kad svi misle da je gotov peta mu daje dodatnu snagu, ili inekcija u peti), pa onda poče da kuca i da se cudi kako je to on uspeo uradi jer do juce nije mogao da hoda, a publika u transu – evo ga čovek koji jednom nogom osvojio sva četiri grand slema u 2022 (osvojice W and USO istom forom), ujedno vodi ce u ukupnom broju grand slema. I onda ko šta da uradi pos;e njega biće nevažno. Ali jedno mu priznajem, borac je do zadnje kapi krvi, koa niko do sada.
    Ali mnogo mi je žao Noleta što još malo nije mogao da izdži, onako muški, da ih slomi sve njih, pa da mogu samo da mu plunu pod prozor, ali eto on je naš, pravi balkanac……

  2. Dobroj samo neka ostane na stakama da bi nekako opet ubedili svjesku javnost da mu je potreban nerkoza doping da bi mogao opet da trci kao manit valjda mu i stake daju energju neznam sta vise reci bilo bi suvisno

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here