MUP
Nebojša Stefanović nagradio policijske službenike koji su rasvetlili ubistvo u Jabukovcu

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović nagradio je danas novčano policijske službenike koji su rasvetlili četvorostruko ubistvo u Jabukovcu kod Negotina.

– Nagradio sam ove ljude koji su najzaslužniji za rasvetljavanje ovog slučaja i koji su jasno pokazali da ne postoji zločin koji će proći nekažnjeno. Ovo je tek jedan od primera koji pokazuje da u policiji radi veliki broj izuzetnih profesionalaca koji se bore da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja – rekao je Stefanović.

On je istakao da je ponosan na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije, kako Službe za suzbijanje kriminala i Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku, tako i onih koji rade na teritoriji Policijske uprave u Boru, koji su timskim radom i ogromnim zalaganjem u prethodne dve nedelje uspeli da rasvetle ovo teško krivično delo.

– Takođe, želim da se zahvalim svim policajcima u Srbiji, koji svojim neumornim svakodnevnim radom pokazuju da nema mesta za kriminal u našoj zemlji – zaključio je Stefanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here