Nagrađeno stotinu porodica

0

Zadovoljne i majke i bebe
 

Na ovoj manifestaciji posebno su nagrađene i novčanim iznosom Kosta Tevanović, kao beba sa najviše braće i sestara koji ima tri sestre, kao i bebe koje su rođene na Dan grada 16. maja ove godine, Marije Dražić i Žaklina Stakić. Sara Gavrilović je nagrađena kao najstarija beba na konferenciji, rođena 29. juna prošle godine. Njena majka Marija kaže da je Sara dobra i da planira da ima još dece, a posebno je oduševljena ovakvim vidom brige grada o svojim najmlađim stanovnicima i budućim važnim građanima.

Načelnik gradskog Odeljenja za društvene delatnosti Ljiljana Babić je istakla da manifestacija ima za cilj promociju rađanja i porodice.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

– Iako Grad Prijedor ne može sam da podrži populacionu politiku bez viših nivoa vlasti, vrlo je bitna promocija rađanja, roditeljstva i porodice. Mislim da to, ovo društvo, republika i država, moraju da podrže u narednom periodu, jer nam bela kuga preti više nego ikada do sada. Zato Prijedor nije odustao od ove konferencije – rekla je Ljiljana Babić i dodala da je grad ove godine lakše nego ikada do sada od preduzeća i ustanova prikupio poklone za bebe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here