Promo
Andrijana D. Rokvić

Osim skandinavske publike, koja srdačno i toplo prihvata ovu damu za klavirom, Andrijana se komotno može pohvaliti kako se njeno stvaralaštvo sluša u celom svetu. Pored vrhunskog talenta, predivnog izgleda i rada na sebi, ova vrsna umetnica govori čak četiri jezika, i predaje deci u školi za osnovno muzičko obrazovanje.

Artistkinja tvrdi da kroz instrumentalnu muziku sami razvijate maštu i fantaziju, jer je svi različito doživljavamo, svaki put drugačije, u zavisnosti od raspoloženja i to je ono što čini ovu predivnu izvođačicu tako spektakularnom!

Autorka je i knjige “Život je…” koji je objavljen 2006 u Makedoniji. Danas Andrijana Dimitrijevska Rokvić radi kao nastavnica klavira i muzike u Švedskoj, a poslednje dve godine komponuje filmsku muziku i aktivni je klasični krosover umetnik.

”Kao i svaki umetnik nagrada za mene predstavlja priznanje da sam nesto lepo i kvalitetno uradila. Jako mi je drago sto je organizator ove manifestacije prepoznao kvalitetan proizvod koji je uradjen na svetskom nivou i hvala gradu Beogradu za ovu meni jako dragu nagradu. Iza svake uspešne žene stoji strpljiv muskarac koji pruža neizmernu podršku i to meni puno znači. Zato ovu nagradu posvećujem mom suprugu koji me uvek podržava u ostvarenju mojih ambicioznih snova. Hvala jos jednom” ističe Andrijana.

Ovo je 18 godina kako se dodeljuje ovo prestižno priznanje. Od 2003. godine nagrađuju se pojedinci i organizacije, koji su ostvarili natprosečne rezultate. Nagrada Beogradski pobednik pruža priliku da se pokažu dostignuća poslovanja i da se odmeri uspeh u odnosu na konkurenciju. Jedni od dobitnika ovogodisnjeg Beogradskog pobednika su: Voja Brajović, Milica Milša, Jelica Sretenović, Danica Maksimović, Nela Mihailović, Milenko Pavlov, Iva Štrljić, Žarko Jokanović, Stefan Usiljanin, grupa Neverne bebe, Igor Starović,, pijanistkinja Andrijana D. Rokvić, i mnoge druge ugledne ličnosti.

Andrijana D. Rokvić

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here