Najgori ljubavnici među zvezdama su…

0

Iako je pokrenuo najpoznatiji čaospis za odrasle, Hefner se baš i nije proslavio u krevetu
 

HJU HEFNER
Hju Hefner (88) osnivač je i glavnin kreator Plejboj kompanije koja se fokusira na zabavu odraslih. Mnogi ljudi kada čuju njegovo ime pomisle na seks, jer je osnivač takvog magazina. Ipak kada je upoznao devojku pod imenom Kristal, reklo bi se da ona nije bila zadovoljna onim što je doživela od Hefnera u spavaćoj sobi.
Hju i Kristal su bivši verenici a kako kaže dama, njegovo loše snalaženje u spavaćoj sobi je učinilo da dođe do raskida 2011. godine. Prema njenim rečima, njihov seks je trajao „kao dve sekunde“. Kristal je takođe navela da Hefner nikada nije videla golog jer nikada neće da skine svu odeću.

 

KIT OLBERMAN
Olberman je možda brz na rečima kada se obraća ljudima na televiziji kao sportski komentator ali bivši domaćin MSNBC, ali to mu ne može pomoći da bude dobar u krevetu. Nakon susreta sa crnkom koju je šutirao po pločnjaku, ona je odlučila da kao blogerka pod imenom KarmaBites1 napiše iskustvo sa njim.
Ona je iz osvete napisala detalje seksualnog susreta sa komentatoromi napisala: „Ja sam se pretvarala da on zna šta da radi. Obožavala sam ga i nisam htela da pomisli da je toliko loš u krevetu“. Kada je to čuo komentator je rekao da više nikada neće stupiti u kontakt sa njom. To i nije veliko iznenađenje s obzirom da je blogerka celom svetu rekla da je loš ljubavnik.

 

Ni partneri bogate naslednice nemaju za nju baš reči hvale: Paris Hilton
 

PARIS HILTON
Nik Karter, član pop grupe „Backstreet boys“ nije bio impresioniran pevačicinim znanjem u spavaćoj sobi. On je napisao da je pevačica ohrabrenje morala da pronađe u alkoholu kako bi imala samopouzdanje pred dečkom. Nik je to napisao posle njihovog raskida ali on nije jedini koji je isto potvrdio za Paris. Mnogi koji su imali odnose sa Paris rekli su da je pevačica jako nesigurna.

 

50 CENT
Poznati reper i pametni biznismen koji je zaradio 260 miliona dolara na Vitaminskoj vodi, sudeći po priči ostalih, nije mnogo stručan u krevetu.
Egzotična plesačica koja je bila intimna sa reperom otkrila je javnosti da njihov seksualni susret.
-On je govorio one otrcane fore „mnogo mi se sviđaš“ na šta sam ja rekla da li smo došli ovde da pričamo ili da imamo neku akciju? U krevetu sam sa reperom 50 Cent, očekivala sam da će da pršti sve od strasti, da će biti nemiran kao dečak od 14. godina – navela je plesačica.

Inače, reper u svojim pesmama često govori o seksu i tome kako je dobar ljubavnik što je očigledno samo loša reklama.

 

Ko bi rekao da će se na listi naći i jedna od najseksipilnijih glumica: Anđelina Džoli
 

ANĐELINA DŽOLI
Najlepša žena po „Vanity Fair“ magazinu 2009. godine, nije baš na glasu kao velika ljubavnica. Njen bivši dečko Bili Bob Torton rekao je da je ponekad sa modelom, ponekad sa glumicom, a ponekad sa najlepšom ženom sveta. Ipak, navodi da je seks sa njom jako dosadan, što je mnogima teško da poveruju s obzirom da glumica voli lance i bičeve, piše therichest.com.
Bred Pit, muž lepe glumice, za CBS je rekao da je ona i dalje nevaljala devojka ali sudeći po komentarima njenog bivšeg dečka reklo bi se da ona nije tako nevaljala kao što svi mislimo.

 

BEN AFLEK
Dženifer Lopez je poznata po tome da ne voli da iznosi detalje iz privatnog života i da je sve van scene za publiku misterija. Ipak, odlučila je da ispriča svoja najbolja i najgora ljubavna iskustva. Njen bivši dečko Ben Aflek nije ostavio dobar utisak na glumicu. U jednoj emisiji je objavila da je oblačila Afleka koji uopšte nema stila. Možda su loš seks i stil bili razlog da raskinu 2004 godine, posle dve godine zabavljanja.

 

RASEL BREND
Rasel je poznat po tome da priča o divljem i aktuelnom seksualnom životu, ali da li je to istina? Njegova bivša Džordžina napisala je da je Rasel potpuno neinspirativan u krevetu i da je seks sa njim jako dosadan. Rasel je verovatno hranio svoju sujetu kada je izjavio da je Keti Peri, njegova bivša žena, loša u krevetu. Takođe je tom prilikom naveo da je mislio na druge žene dok je spavao sa njom.

 

Ni njegova bivša supruga nije bila zadovoljna onim što je pokazao u krevetu: Čarli Šin
 

ČARLI ŠIN
Čarlijeva bivša žena Deniz Ričards pomenula je glumca u intervjuu kao osobu koja više vodi računa o ličnom zadovoljstvu nego o obostranom uživanju. Njoj se takođe nije svidelo to što Čarli insistira da gledaju filmove za odrasle tokom vođenja ljubavi.

 

TAJGER VUDS
Biti uspešan sportista ne znači biti dobar u krevetu. Konobarica iz Las Vegasa, Džejmi Grabs (24) koja se 31 mesec viđala sa golderom navela je da nije zadovoljna njegovim umećem u krevetu. Ostale devojke koje su želele da ostanu anonimne rekle su da su Vudsa vrlo lako zaboravile kao ljubavnika.

 

KOLIN FAREL
Anđelika Džerom rekla je za Kolina da on hoda kao tigar na ekranu ali kada se zatvore vrata da je on divlji Miki Maus. Verovatno je izgubio mnogo žena jer nije dobar u krevetu. Žene su pominjale i da su vodili ljubav tri puta odjednom ali da je jedino poslednjih 10 minuta seks bio pravi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here