Spisak učesnika “Zadruge 3” se svakodnevno širi, a prema najnovijim informacijama na imanje u Šimanovcima bi u septembru trebalo da se usele pevačice Maja Nikolić i Ivana Stamenković Sindi, ali i bračni par Dalila i Dejan Dragojević.

Dalila i Dejan su više puta pominjani tokom trajanja “Zadruge 2”, budući da su bili u svađi sa Davidom Dragojevićem, ali i Aleksandrom Subotić.

View this post on Instagram

Ljubavi moja… Šta da ti napišem a da ti to već ne znaš.. Prošli smo mnogo toga što znaju naši bliski ljudi i naša podrška koja je sve ovo vrijeme uz nas.. Kidali su nas,lomili,čupali,vukli,trgali..ali nisu uspjeli da nas razdvoje i da nam stave u naša srca nešto drugo.. Svaki njihov pokušaj da nas savladaju je bila naša stepenica više.. I evo nas ? Nikada srećniji ni zaljubljeniji.. Svaki dan nam izgleda kao da smo se tek upoznali.. Svaki dan činiš da se osjetim kao najvoljenija žena na svijetu.. Nekada ne želim da podjelim na instagramu šta mi sve priređuješ jer želim da čuvam samo za sebe.. Onako sebično kao što samo zaljubljena žena zna.. Hvala ti za svaki dan koji provedem s tobom.. Oduvijek sam maštala da ću naći nekog ko će me poštovati,cijeniti,voljeti,gledati kao malo vode na dlanu..i da ću ja toj istoj osobi vraćati sve to duplo.. I evo nakon 17 mjeseci braka opet želim da ti ponovim DA SI MOJE SVE NA OVOM SVIJETU,DA SI NEKO KO MI JE PODARIO SJAJ U OČIMA I ONE LUDE LEPTIRIĆE U STOMAKU..DA SI NEKO KO JEDINI ZNA MOJE BOLNE TAČKE KAO I ONE KOJE MI NATJERAJU SMIJEH NA LICE… Srećno nam 17mjeseci braka živote moj jedini !!! Voli te tvoja Bekana-Beka ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on

– Njih dvoje su takmičari “Zadruge 2” stalno spominjali jer je Davidova bivša verenica Aleksandra bila u ratu sa njima.

Braća David i Dejan su se napokon pomirila, a Dalila je obećala produkciji da će javno raskrinkati Subotićevu. Rekla im je da je sigurna da će oni biti prave zvezde ove sezone i da će napraviti dar-mar pred kamerama – rekao je izvor za “Informer”.

Pored njih dvoje, Maje Nikolić i Sindi, šuška se da će u “Zadrugu” ući i starleta Nataša Šavija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here