Najlepša praznična svetla

0

Ova kuća u Francuskoj, okićena šarenim svetiljkama, po malo podseća na kolibu od slatkiša iz bajke o "Ivici i Marici“. Njeni stanovnici su je ovako obasjali kako bi privukli ljude da svrate i ostave novac u dobrotvorne svrhe.

 

 

Gradski oci Madrida veoma su maštoviti u kićenju svog grada tokom cele godine. Za ovu zimu su izabrali leteće lišće i svetlosne zavese. Svaka ulica tako dobija svoju priču.

 

 

 

Veoma lepo. Čim vidite shvatate da se radi o Istoku. U pitanju je Seul placa u Seulu, Južna Koreja.

 

 

Veoma kreativno. Poput zaleđene paukove mreže koja je prekrila grad. Da li se tu šunja i Spajdermen. Ridžent strit u Londonu, Engleska.

 

 

Raznobojno novogodišnje osvetljenje u jednom parku negde u svetu. Izgleda kao da je neko pobacao svetlucave trake za jelke po golom drveću.

 

 

Ova kuća roze-plavo fluorescentnih boja ima čak i svetleće drvo. Šta mislite, vidi li se sa meseca?

 

 

Ova kućica je osvetljena sa pažnjom. Prava harmonija boja i oblika. Ništa ne nedostaje. Tu su irvasi, Deda Mraz, Sneško Belić, lizalice, zvezdice…sve što je potrebno.

 

 

Nebo kao da se spustilo, a zvezde su svetlije nego ikada. Prava romantika u austrijskom gradiću Badenu. Ovde vam se možda i ispuni želja da vam neko skine zvezdu s neba.

 

 

Pariz! Grad svetlosti!

 

 

Kao svetleći vihor želja koji ode u nebo. Tokio, Japan.

 


 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here