Najluđa noć za dugo pamćenje

0

Za ovu priliku, klub je rezervisao gradsku salu u centru Ustera i na taj način spremno dočekao najluđu noć. U prepunoj sali bilo je više od 400 gostiju, a sve njih zabavljao je estradni umetnik Zoran Živković s koleginicom Klaudijom i orkestrom Zeka tim. Muzika je bez prestanka uveseljevala goste, a note su zamukle samo nakratko, u ponoć, kako bi gosti jedni drugima čestitali Novu godinu. Veselje je potom potrajalo sve do zore.

Za prelepo dekorisanje sale potrudio se član ovog kluba Siniša Matić, a gostiju je bilo iz svih delova bivše Jugoslavije – iz Republike Srpske, Srbije pa i iz Makedonije. Među njima su bili i članovi familije Blagojević, Vasić, Miodanić, Vulović, Zdravković, Smiljković, Popović, Dimović, Ristić, Jović, Živković, Stanojević, Reljić, Grujčić, Mitojević i još puno njih, a u Švajcarsku su pristigli iz Novog Pazara, Prnjavora, Parteša, Aleksandrovca Župskog, Brusa, Skoplja, Jabukovca i drugih mesta. Ne zna se gde je bilo više gostiju, da li u Rosaherbergu u istočnoj Švajcarskoj ili u Usteru kod Ciriha. U svakom slučaju, to i nije bilo previše bitno, važno je da je na oba mesta bilo lepo druženje i veselje!

– Večeras smo se lepo pripremili i gledali da udovoljimo svim članovima, prijateljima i simpatizerima našeg kluba, kako bi se u najluđoj noći lepo i udobno osećali. Verujem da smo u tome uspeli i da su gosti bili zadovoljni, kako muzikom, tako i hranom i pićem – skromno je rekao Siniša Matić, član uprave ovog kluba, a Dušan Vasić, rodom iz Parteša na Kosovu i Metohiji, za "Vesti" dodaje:

– Moji drugari Milan i Đorđe i ja smo odlučili da Novu godinu dočekamo ovde u Usteru. Lepo nam je i zaista uživamo među svojima.

Puna sala, nezaboravan doček 2015. godine i pregršt lepih želja obeležili su jedan od lepših dočeka Nove godine u Švajcarskoj, a veselje je potrajalo do ranih jutarnjih sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here