pexels.com

Reč je o jednoj ekstrovertnoj ženi koja je plemenita, svojeglava, kreativna, zaljubljiva, iskrena i nasmejana u interakciji sa ljudima. Mnogi je opisuju kao pozitivnu luckastu osobu. U pitanju je žena Strelac.

Vukašin Stošić na svojoj Instagram strani Astrovuk otkriva mnoge zodijačke tajne, a sada za Zadovoljnu govori zašto je žena rođena u znaku Strelca najotkačenija u Zodijaku.

Čak i kada drugi vide samo mrak, ona u svemu vidi onu pozitivnu stranu. Pobornik je motivacionih govora, profesor stranih jezika i vere u bolju budućnost.

Vesela je, poletna i pozitivna gde god da se pojavi, pleni harizmom i prodornošću. Pravodljubiva je i osetljiva na ljudski nemar. Sklona je teatralnom izvođenju svojih stavova. Ona u društvu zna da ispadne naivna i da lupi neku glupost da će se celo društvo valjati od smeha. Poželjna je u svakoj ekipi.

Vapi za kretanjem i putovanjima, kosmopolita je. Veže se za idealnu sliku čoveka, pa zaboravi ili ne uvidi njegove mane, pa je spoznaja o lošim osobinama ljudi za nju razočaravajuće iskustvo. Zna da bude naivna, ali ne želi to uvek otvoreno da prizna.

Vodi aktivan društveni život. Voli otvoreno i netaktično udvaranje, grozi se manipulacije.

Nema predrasuda, otvorena je za poznanstva sa ljudima širom sveta. Promoviše multikulturalizam. Ni sama ne zna da najbroji sve svoje kontakte i poznanike. Često je u braku sa strancima i svetskim putnicima. Partner interesovanjima često nalikuje na nju.

Voli avanture i ljubavi koje su prožete romansom i optimističnim pogledom na budućnost. Zna da deluje nepouzdano, rasejano, zbunjeno i nedosledno, ali nikada nema lošu nameru. Samo je pogubljena jer su joj misli i planovi rasuti na trista strana.

Traži partnera koji će joj biti motivaciona snaga u životu i omogućiti joj da uvidi nove životne horizonte i obogati svoju svest. Želi da u partneru vidi ljubavnika, saputnika i prijatelja u isto vreme.

Gnuša se posesivnih i ljubomornih partnera, stavlja akcenat na slobodu mišljenja. Čim oseti bilo koji vid gušenja, udaljava se. Narušiti njenu individualnost znači udariti na njenu ličnost.

Ona nije zlopamtilo i ne pamti dugo loše stvari. Ljutnja je brzo prolazi. Iako nekima deluje kao osoba bez šlifa, brzopleta na jeziku, napadna, trošadžija, bez manira, ona ne haje za tuđa mišljenja, već gaji sopstvenu filozofiju života.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here