Najpoželjnije neženje među košarkašima Srbije!

0

Miljenici dama: Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović i Miroslav Raduljica
 

Šestorica košarkaša, „srebrni“ članovi srpske košarkaške reprezentacije, trenutno su najpoželjnije neženje, pise 24 sata. Jedan od njih je još uvek slobodan, a neko od njih vozi auto sa tablicama „sve za blud“. Upoznajte naše neoženjene reprezentativce!

 

Jedan od najvećih zavodnika je novi igrač Fenerbahče Ulkera Bogdan Bogdanović, koji mami uzdahe mnogih devojaka. Verujemo da je slomio mnoga srca obožavateljki kada je objavio da je u ljubavnoj vezi sa devojkom Anjom.

 

Doskorašnji centar NBA ligaša Milvokija Miroslav Raduljica, neverovatne visine od 2,13 metara i prepoznatljive duge brade, pravi je srcolomac. Njegov oštar izgled i telo prepuno tetovaža se dopadaju ženama. Reklo bi se da se još nije skrasio, bar sudeći po tablicama na automobilu koji je vozio, na kojima je pisalo “Sve za blud”.

 

 

 

Jedan od naših najboljih košarkaša Miloš Teodosić bio je u dugogodišnjoj vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović. Vezu su okončali prošle godine, a odmah posle toga bio je i sa manekenkom Jelenom Kuveljić. Plejmejker, koji ima prefinjenu tehniku na terenu, još uvek nije priznao javnosti da li mu je neka devojka osvojila srce.

 

Rame uz rame sa Bogdanovićem je svakako i Stefan Jović, zavodnik koji odlično barata gitarom, ali ne želi da priča o privatnom životu. Ipak, znamo da šarmom osvaja i da sve dame lude za njim.

 

Krilo košarke svakako bi mogao da greje mnoga ženska krila. Stefan Birčević, visok preko dva metra, smeđe kose, dobre taktike i precizne i mirne ruke, miljenik je mnogih dama.

 

Koliko je strastven u košarci i na terenu toliko je seksepilan damama. Crne kose, pravilnih i lepih crta lica mogao bi da se nazove pravim Kazanovom!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here