Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je da mu je period od tri godine među crveno-belima najlepši u karijeri.

– Sve se desilo spontano, nisam mogao da odbijem poziv Crvene zvezde. Najveća želja u detinjstvu mi je bila da obučem crveno-beli dres i zaigram na Marakani. Kada mi se ukazala prilika, odluka se nije dovodila u pitanje. Već tri godine sam član našeg najvećeg kluba i upravo su poslednje tri godine jedan od najlepših perioda u mom životu – rekao je Jovičić u intervjuu za klupski sajt.

Za tri godine u crveno-belom dresu igrač sredine terena zabeležio je 76 nastupa, a po tri puta se upisao u listu strelaca i asistenata.

– Zauvek će mi ostati u sećanju debitantska utakmica i partije koje sam pružao po dolasku u klub. Saigrači su me odlično prihvatili, kao i svi ljudi u klubu. Posebno mi je značilo što su me navijaći od početka zavoleli i bili mi podrška u teškim momentima.

Vezista poreklom iz Raške član je generacije, koja je Zvezdu posle duge pauze vratila na evropsku scenu, sa kojom je osvojio i tri titule šampiona države.

– Dupla kruna je neostvarena želja i cilj koji ću sigurno sa Crvenom zvezdom juriti naredne sezone – zaključio je Jovičić.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime