Najveće škrtice među zvezdama

0

Izgleda da je ona prava "materijalna devojka": Madona
 

Madona

Izgleda da Madona stavrno jeste "Materijalna devojka", jer joj je svaki dolar bitan. Ona već godinama ima reputaciju kao osoba koja ne ostavlja bakšiš u restoranima i barovima. Jedan od poznatih slučajeva njene škrtosti je svakako njen boravak sa još 28 ljudi u hotelu Brajant u Njujorku. Ne samo da su izludeli osoblje hotela svojim suludim zahtevima, na kraju niko u hotelu nije dobio ništa od kraljice popa.

 

Ne voli da ostavlja bakšiš: Kirsten Danst
 

 

 

Kirsten Danst

Ova glumica je takođe pozata kao osoba koja ne daje napojnice uz veliki račun. Mendažer jednog restorana u Holivudu ispričao je medijima da Kirsten nije ostavila ni dolara na račun od 233 dolara.

 

Poznat je po nezgodnoj naravi, ali i po tome što nije baš iizdašne ruke: Šon Pen
 

 

 

Šon Pen

Glumac je poznat po nezgodnoj naravi, a izgleda da konobari ne žele da mu se zameraju. Prilikom Penove posete restoranu u Nju O releansu, konobari su morali stalno da vode računa da li nezgodni glumac i njegovi prijatelji imaju sve što im treba. Kada su plaćali račun koji je iznosio 450 dolara, glumac i njegovi prijatelji su otišli a da nisu ostavili ništa za konobare.

 

Za slavnog režisera konobari misle da je "pretecionzni kreten": Majkl Mur
 

 

 

Majkl Mur

Ako je neko u Holivudu poznat kao ličnost koja vodi računa o običnim ljudima, onda je to režiser Majkl Mur. Međutim, izgleda da on brine o njima samo na filmu, jer je prilikom posete restorana u Los Anđlesu ostavio samo 17 dolara bakšiša. Račun je iznosio 452 dolara, a konobar koji ga je uslužio izjavio je da je režiser "pretenciozni kreten".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here