Fanovi „Prijatelja“ su van sebe zbog ove fotografije. Da li nam to Kortni, Lisa i Dženifer najavljuju povratak popularne serije?

Kortni Koks je nedavno proslavila 55. rođendan uz koleginice i prijateljice Dženifer Aniston i Lisu Kudrou, a njihov zajednički selfi sa proslave je uzburkao društvene mreže.

Na proslavi rođendana Kortni Koks, koji svi pamtimo po ulozi vrcave Monike, bile su i njene koleginice iz serije i najbolje prijateljice Rejčel i Fibi, a ovakvo okupljanje nije moglo da prođe bez zajedničke fotografije.

– Koliko imam sreće da mogu da proslavim rođendan s ove dve?? Volim vas, devojke. Jako“, napisala je Kortni u opisu fotografije koja je oduševila obožavaoce serije koja je imala čak 236 epizoda.

Serija je bila globalni fenomen od 1994. do 2004. godine, ali one su ostale bliske i dan danas, kao što vidimo, a bile su jedna uz drugu u teškim, privatnim trenucima, najviše kada su u pitanju bili bolni raskidi i razvodi.

Ono čime su takođe oduševile javnost jeste i činjenica da su pozirale bez ulepšavanja fotografije na kojoj su bile vidljive posledice starenja, iako je neko vreme crnokosa Kortni bila na meti kritika zbog preteranog botoksa.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime