youtube/ IDJVideos.TV
Teodora Džehverović

Mediji i korisnici društvenih mreža žestoko su iskritikovali pevačicu Teodoru Džehverović zbog poteza koji je izvela na svom nastupu. Naime, ona je pozvala maloletnu devojčicu na binu i zajedno sa njom “tverkovala”.

Pevačica se danas obratila javnosti putem svog Instagram profila i otkrila šta ju je navelo na ovakav potez, te kako se oseća posle komentara koji su joj upućeni.

– Veliki pozdrav drugari, javljam vam se na ovaj način, jer drugačije u ovom trenutku ne mogu. U poslednjih par dana digla se velika prašina i pompa u vezi mog nastupa na 18. rođendanu. Evo o čemu se radi. Rođendan je bio privatnog karaktera, gde su bili stariji, tinejdžeri, ali i dečica, što je normalno valjda na 18. rođendanu gde zovete svoju rodbinu i njihovu decu. U prvom redu bila je devojčica koja me je svojom energijom zasenila. U momentu sam videla sebe i toliko sam se raznežila. Imala je neverovatan osećaj za ritam i muziku, nisam mogla da je ne izvedem na binu – napisala je Teodora.

– Odlično razumem ovaj posao, volim da provociram, ali ono što je moja suština je da sam jedna normalna devojka koja ceni prave vrednosti u životu. Dragi narode, nisam ja promenila omladinu ili uticala na to, niti mogu. Došla su neka nova vremena – dodala je ona.

– Boli me i umorna sam, čovek sam od krvi i mesa, i konstantno pokušavate da me srozate i unizite, kao i moje ime i prezime – napisala je Džehverovićeva i zaključila da ako roditelji misle da je loš primer omladini, jednostavno zabrane da se u njihovoj kući ona spominje.

Na kraju objave Teodora se izvinila roditeljima devojčice, jer se piše o njoj, a malenoj poželela sve najbolje u životu uz komenatar da zna da će postati čudo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here