youtube/printscreen
Slobodan Batjarević Cobe

Pevač Slobodan Batjarević Cobe proslavio se učešćem u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” u kojem se takmičio 2007. godine.

On je tada stigao do samog finala, i nakon toga snimio još par pesama, a potom se odjednom povukao sa scene.

Ipak, nije odustao od muzike, već je nastupao privatnim proslavama i romskim svadbama. Međutim situacija sa koronom omela ga je kao i sve njegove kolege koje zbog cele situacije trenutno nemaju posla.

– Godinu i po dana ne radim ništa, tj. ne pevam nigde zbog Covida 19, sve zakazane svadbe od prošle godine su pomerene i dalje čekam da se situacija smiri i nadam se u najskorije vreme da ćemo početi da radimo naš posao. Verujem da je kako meni, tako i ostalim kolegama pevačima, muzičarima jako teško… Evo ja na primer drugi posao osim pevanja ne znam. Moj život su romske svadbe, 20 godina pevam po romskim veseljima kako u Srbiji, tako i u svetu, ne postoji mesto na planeti gde su Romi, a da nisam pevao – rekao je on.

Cobe je učestvovao i u rijalitijima, kaže da je zadovoljan kako se tamo predstavio, ali da to ipak nije za njega.

– Što se tiče mog učešća na Farmi 3, jako sam zadovoljan i bilo je super, a što se tiče Zadruge 2 ne mogu reći da je bilo baš toliko loše, ali ima dosta razlike između Farme i Zadruge. Zadruga je samo za švaleraše, svađalice i ko je spreman na sve radi popularnosti – kaže pevač i dodaje:

– Ne kajem se zbog učešća, čak naprotiv, šta tu ima loše, prati te ceo svet i imaš dobar honorar, ono što bih izdvojio kao loše je druženje sa Marijanom Zonjić, koja je bila greška, nisam trebao da se družim sa njom toliko, jer su nas posle toga povezivali, što me je jako nerviralo, od muve naprave slona, pogotovo ko je oženjen, jedva čekaju da ga neko smuva kako bi imali gledanost, što naravno kod mene nije uspelo, ali to je rijaliti, ko voli neka proba.

Cobe kaže da bi u rijaliti ponovo ušao, ali za veliki honorar. Inače, Cobeta su dovodili u vezu sa Marijanom Zonjić i tada je strahovao da ga žena ne napusti.

– Za duplo veću sumu novca naravno da bih ušao, ali od rijalitija se niko neće obogatiti, dok se ne oznojiš i ne odradiš svoj posao.

Batjarević ima dvoje dece, sina i ćerku, a oboje su talenat za muziku nasledili od njega.

– Sin Bobi svira bubnjeve već 4 godine u “Rollex” bendu, a ćerka Slađana još uvek vežba i pevuši po kući. Videćemo, ako joj je suđeno da krene mojim stopama i da peva, ja ću je podržati i pomoći u karijeri, kao i svaki otac što bi učinio za svoju decu. Iskreno kako su porasli mnogo sam se vezao za njih. Porodica je najveće bogatstvo – zaključio je pevač.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here