Youtube/Wave Music TV
Nataša Šavija

Nekadašnja rijalitija učesnica Nataša Šavija je na društvenoj mreži Instagram pokazala kako trenutno izgleda njen budući dom.

Ona je, između ostalog, snimila i kako će izgledati gostinska soba, kao i garderober od tri metra u dubinu, kako je navela.

– Moj budući dom! Već ga volim i ne mogu da dočekam da bude gotovo! Stan nije dolazio u obzir, jer ih ne podnosim, kuća je dom – rekla je ona i dodala:

– Sama sam pravila plan i sve osmislila (tata je vodio organizaciju majstora, materijala…) i jedva čekam da dođe onaj deo za uređivanje, i to sam već smislila – istakla je ona.

– Mnogo truda, nerviranja, cimanja, počevši od samog traženja placa, pa na dalje… Ali će se isplatiti! Sve za šta se založim, to i zavolim i sigurna sam da će ovo biti moj sopstveni, pravi mali hram – napisala je Nataša.

Šavija je, podsetimo, pre dva dana prokomentarisala navode o hvatanju u gore pomenutoj akciji oko prostitucije.

– Ja tek sad vidim da sam uhapšena i u bekstvu! Možda sam u zatvoru, a haluciniram da sam kući, evo ne znam. Ovo neko baš lepo hapšenje. Pijem kafu, gledam “Zadrugu”… – kazala je tad na društvenim mrežama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here