Promo

Pevačica Marija Mikić nedavno se odlučila na neverovatan potez, za koji mnoge žene ne bi imale hrabrosti.

Naime, Marija je svoju dugu, smeđu kosu ošišala i time promenila lični opis.

Pevačica se osvrnula na godinu koja je svima bila izuzetno teška, pa otkrila kako se odlučila na jedan takav poduhvat koji je karakterističan za mali broj žena.

– Uvek sam volela da isprobavam svašta, a kad imam pravi tim ljudi oko sebe, kao što je moja drugarica i frizerka Radica, onda se ne bojim. Iskreno, zbog prirode posla dugo imam nadogradnju koja mi je oštetila kosu, a i posledice korone su učinile svoje. Počela je malo da opada i onda sam odlučila da je skroz oporavim, ošišam i pustim svoju kosu. Svi su se oduševili, ali baš svi! Niko mi nije rekao “lepše ti je bilo onako”, iako sam naravno očekivala. Dobila sam sve pohvale i hvala im. Ja sam uvek pričala “ma videćete kad mi se sve smuči i ošišam se na kratko” – rekla je pevačica, pa otkrila šta se desilo sa planovima koje nije uspela da ispuni u prethodnoj godini.

– Imala sam velike planove, ali stvarno je ova korona sve poremetila i finansijski i na sve načine. Ne mogu više ništa da planiram osim da uživam u umetnosti i stvaranju pesama i snimanjima i pevanju za neke bolje dane – zaključila je Marija.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here