Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Četiri policajca ubijena su danas u policijskoj stanici u centru Pariza, kada ih je nožem napao muškarac koji je potom ubijen, saopštio je zvaničnik policijskog sindikata.

Napadač je bio zaposlen u administarciji policijske uprave, a do napada je došlo posle svađe u dvorištu policijske stanice, rekli su policijski izvori za francuske medije.

Francuski policijski izvori, prenele su agencije, navode da je napadač izgubio kontrolu i počeo da ubada nožem policajce koji su se nalazili oko njega.

– Jedan od kolega ubio je osobu odgovornu za napad – rekao je šef lokalnog policijskog sindikata Loik Traver televiziji BFM.

Napad se dogodio kod policijske stanice u blizini katedrale Notr Dam, a na lice mesta su došli predsednik Emanuel Makron i premijer Edvard Filip.

Stanica metroa u blizini napadnute policijske stanice je zatvorena iz bezbednosnih razloga, a okolno područje je ograđeno.

2 KOMENTARA

  1. Sve nesto sumnjam da je napadac clan osoblja, prikrivaju razmere rasne netrpeljivosti u francuskoj kao i drugde. Al ne sumnjam da im policija nece ostati duzna, a ek to ce prikriti.

  2. Bitno je „savjetovati“ Rusiju šta i kako treba da radi u zaštiti života i imovine, a ovamo sve ludo kao da se hrane ludim kravama. Ako je u pitanju međurasna netrpeljivost, to je znak da im je došao đavo po svoje, dosta su oni glava poskidali po Africi i Aziji…

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime