Tanjug

Na liniji 601, trasa Vila Mara – Biodekor, nepoznati muškarac izvršio je filmski napad na kontrolorke S.S i M.G.

One su prethodno prilikom redovnog procesa kontrole karata u vozilu zatekle putnicu bez validne karte, koja ih je tom prilikom zamolila da sa njom izađu na stajalište Biodekor, navodi se u saopštenju kompaniji Kentkart.

Kontrolorke su, prema predviđenoj proceduri, putnici ponudile da kupi posebnu kartu ili da joj izdaju kopiju prekršajnog naloga, što je ona odbila i ubrzo otišla peške sa pomenutog stajališta, uz pretnju „da će neko doći po karticu“.

Dok su kontrolorke čekale autobus, neposredno iza stajališta, pojavio se automobil iz kojeg je izašao mladić koji je fizički nasrnuo na kontrolorke.

On je ugurao M.G u ugao stanice i oteo joj telefon, dok je S.S udario u rame i zavrnuo joj ruku. Nakon toga mladić se odvezao u nepoznatom pravcu.

Na lice mesta odmah je došla policija i Hitna pomoć, a nakon toga, kontrolorkama je ukazana zdravstvena pomoć u KBC Zemun.

Prilikom pregleda S.S je imobilizovana ruka i stavljena kragna, dok su pripadnici policije uspeli da vrate ukradeni telefon kontrolorki M.G.

Napadač je uhapšen i protiv njega se vodi dalja istraga.

1 KOMENTAR

  1. Teško će Srbija vratiti ljude iz dijaspore dok je ovakvo i mnoga druga bezvlašća
    Dijaspora gleda svaki detalj šta se dešava i na mnoge stvari je ogorčena

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime