Senidah je svojim hit singlom “Slađana” stvorila sebi put ka najuticajnijim muzičkim zvezdama današnjice, a njena nova objava na Instagram profilu izazvala je pravu euforiju!

 

Pevačica je za 25. mart najavila izlazak svog prvog muzičkog albuma pod nazivom “Bez tebe”, i uspela da oduševi ceo region.

Popularna Slovenka crnogorskog porekla za samo godinu dana stekla je status jedne od najvećih muzički zvezda na Balkanu.

Senidah je pažnju na sebe skrenula pesmom “Slađana”, a svaki njen naredni singl izazivao je sve veću pažnju. Kao kulminacija njenog dosadašnjeg muzičkog putovanja desiće se njen samostalni album “Bez tebe” u izdanju Bassivity Digital.

– Na albumu će se naći šest novih pesama, kao i četiri hit singla. Prva nova pesma biće objavljena 25. marta, a pratiće je i spot. Singl se zove “Crno srce” i producirao ga je Coby – kažu u ovoj izdavačkoj kući.

Prošlog petka, Senidah se obratila i svetskoj publici, objavivši singl “Ride” na engleskom jeziku.

Svoju idealnu ljubavnu sliku Senidah je naslikala u singlu “Ride”, koji već na prvo slušanje vrvi od emocija.

– Engleski se lepo peva, omogućava ti da prikažeš emociju i da te svako razume na pravi način. Pevaću na svakom jeziku, samo ako tako budem osetila – objašnjava ona.

Nakon gotovo deset godina karijere, Senidah je sada jedan od najslušanijih i najprisutnijih izvođača na Balkanu.

Ona je svojim stilom i više nego autentičnom pojavom dočekana kao pravo osveženje na ovim prostorima, a njena muzika prepoznata je kao savršen spoj različitih žanrova (R&B, hip-hop, trep) i njenog jedinstvenog vokala.

Pogledaj spot za pesmu “Ride”:

Senidah će svoje nove pesme će po prvi put izvesti uživo pred publikom u Srbiji 20. aprila u Hali Sportova na Bassivity Digital Showcase, koji će okupiti naša najaktuelnija muzička imena!

Izvor:
Vestionline, svet.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here