Foto: MN Press
Miomir Kecmanović

Nakon što se plasirao u polufinale turnira u Napulju Miomir Kecmanović već je znao da ga čega Lorenco Museti, međutim to nije znao voditelj koji je srpskog tenisera upitao šta očekuje pred meč sa Mateom Beretinijem.

Turnir u Napulju nastavlja da beleži ispade koji su postali i smešni. Nakon izbacivanja stvari tenisera iz hotela, čemu je svedočio srpski teniser Nikola Ćaćić, učesnici su imali problem i sa transportom do terena, a ponajviše sa vlažnom podlogom koja nije bezbedna.

Uspeo je nekako sve to da zaobiđe Miomir Kecmanović koji je stigao do polufinala u italijanskom gradu, a u borbi za finale čeka ga Lorenco Museti.

Ipak, bilo bi jednako nemogućem da je neki peh zaobišao i Mišu pa je tako doživeo zanimljivu situaciju posle pobede nad Pablom Karenjo Bustom.

Nakon što je pobedio Kecmanovića je voditelj pitao kako će se spremiti za meč sa Mateom Beretinijem.

– Sledeći rival ti je domaći predstavnik Mateo Beretini. Igrao si do sada jednom protiv njega. Šta očekuješ u tom meču? – upitao je spiker Kecmanovića koji je ostao zbunjen.

– Igram protiv Lorenca Musetija – odgovorio je srpski teniser.

Ispad bi bio manji da je spiker samo slučajno pomešao imena, ali je on bio siguran da Miomir igra protiv Beretinija jer je pogledao i njihov međusobni skor.

Turnir bi trebalo da bude završen u nedelju za kada je zakazano finale, ali ko zna šta bi još nepredviđeno moglo da se dogodi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here