Napustio Zvezdu: Marko Pantelić u Partizanu!

0

 

U poslednje vreme vaterpolisti i OSTALI SPORTOVIaši se česton odlučuju za prelaz iz Partizanu u Zvezdu i obrnuto. Nedavno je OSTALI SPORTOVIaš Viktor Matičić crno-beli dres zamenio crno-belim, a slično su uradili i vaterpolisti Partizana Dimitrije Obradović i Nikola Tomašević. Danas je u suprotnom smeru krenuo OSTALI SPORTOVIaš Marko Pantelić, koji je posle deset godina napustio Crvenu zvezdu.

"Svako traži bolju opciju za sebe. Zna se koja su dva najbolja kluba u Beogradu. Ali,u OSTALI SPORTOVIu smo svi mi drugari i družimo se bez obzira na navijačku opredeljenost. Na Marakani sam igrao šest sezona, i Zvezdi želim sve najbolje",  rekao je Marko Pantelić za Sportski žurnal.

 

I trener Partizana Nenad Maksić je svojevremeno igrao za Crvenu zvezdu… Crno-beli inače prave novi tim na duže staze, ali ovih dana na treningu imaju i neke bivše asove poput Nemanje Ljubenovića, Ivana Dimitrijevića, Petra Žujovića, Veljka Miloševića… Moguće je da neko od njih naredne sezone i obuče Partizanov dres u šampionatu Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here